wed verantwoordelijk!

Laten we eerlijk zijn. Een kleine weddenschap afsluiten met vrienden of op een site is niks mis mee en het kan in veel gevallen nog leuk zijn ook. Er zijn echter situaties waar je je emoties teveel controle geeft en daar gaat het mis. Nee we gaan het niet over gokverslaving hebben, maar over voorkomen van deze vervelende persoonseigenschap.

We vinden het fenomeen overal terug en niet alleen in het verhaal rond weddenschappen. Daar kan het ook hard gaan, maar niet zo hard als we wel eens zien in het casino. Het grote voordeel van een sport weddenschap is dat het allemaal nog redelijk mild blijft als je niet 24/7 achter je pc aan het klikken bent met geld. Ja ik praat wel zeker van een voordeel, want iedereen houdt van een weddenschap. Ook ik. Hoe vaak ik niet tegen de vrouw heb gezegd: “Wedden dat ik zo de tuin hark?” Uiteraard heb je hier de hele weddenschap in de hand, want zodra de vrouw ja zegt heeft ze al verloren. Maar wat als je het via een website doet die het juist aanmoedigt en uitdaagt er wat geld tegenaan te gooien?

Dan kom je niet alleen in de verleiding iets met die aanmoediging te doen, maar ook te investeren in de site. Wellicht niet investeren, maar wel je zintuigen prikkelen om meer te willen weten over deze tak van “sport“. er is genoeg op internet te vinden over de verschillende bookmakers over de hele wereld en het leuke is dat je met het wereldwijde web niet alleen vast zit aan de regio kantoren, maar ook een weddenschap kan leggen in Venezuela als je daar zin in hebt. Misschien is daar het winstpercentage wel hoger als hier.

Daarnaast wordt je ook nog eens uitgenodigd door een aanlokkelijke aanmeld aanbieding die het vrijwel gratis maakt om een keer te spelen. 100% inlegverdubbeling of het verschaffen van extra geldbedragen zijn lokkertjes die de bookmakers niet verafschuwen tegenwoordig. Ik zal de laatste zijn die dat erg vindt, want verdubbeling van je geld heb je minder snel voor elkaar bij je baas op kantoor.

Nadat je je aan hebt gemeld raad ik je aan om te beginnen met kleine bedragen. Heb je een paar keer een weddenschap gewonnen, zorg er dan voor dat je je inleg apart zet, zodat je met je winst verder speelt. Zo kun je in feite alleen maar winnen en niet meer verliezen en dat is altijd leuker uitleggen aan de vrouw als dat je geld verloren bent, want dan is het ineens ook van haar!

Daarom moet je dus goed opletten met wat je verwed, of juist wint met wedden. Het is niet de verslaving die achter je aankomt, maar je bloedeigen partner die jacht op je gaat maken als je het verkeerd doet!