Gokken op het EK voetbal

Vanwege alle perikelen die momenteel gaande zijn is het EK met een jaar verplaatst en dus ook de Belgische EK weddenschappen. Dit zal nu in plaats van in 2020 een jaar later in de zomer van 2021 gaan plaatsvinden. Dat is eigenlijk erg jammer, maar aan de andere kant ook wel weer een beetje goed nieuws. Want alle voetbalfans hebben nu nog langer om ernaar uit te kijken. Als je ook wilt gaan wedden op de wedstrijden heb je nog een jaar langer om research te doen en er zeker van te zijn dat je van alles op de hoogte bent.

Bijzondere editie Europees Kampioenschap

In de tussentijd kan er enorm veel gebeuren. Landen die dit jaar misschien wel weinig kans hadden kunnen er ineens een aantal talenten bij krijgen waarna hun kansen stijgen. Of er zijn andere spelers die op gaan staan of juist geblesseerd raken waardoor ze niet mee kunnen doen. De opzet van het toernooi is bovendien erg bijzonder. Voor het eerst zal er in meerdere steden verspreid over het hele continent gespeeld gaan worden. Dit zijn er twaalf in totaal. Het heeft alles te maken met het feit dat het hier een jubileumeditie betreft, waardoor de UEFA heeft besloten om er een bijzonder tintje aan te geven.

Favorieten en kanshebbers

Net zoals ieder toernooi zijn er een aantal favorieten en outsiders. De grootste is misschien wel de huidige wereldkampioen Frankrijk. Omdat de selectie grotendeels hetzelfde zal zijn als tijdens het gewonnen WK, wordt hen ook nu weer goede kansen toegedicht. Maar ook Duitsland, België, Spanje en Portugal lijken ver te kunnen gaan komen en hebben sterke selecties. De lijst met kanshebbers en outsiders is ook zeker interessant. De meeste kenners denken hierbij vooral aan landen als Nederland, Italië, Kroatië en Engeland. Al willen de meningen onderling nog wel eens verschillen. We kunnen wel zeker stellen dat het een spannend toernooi gaat worden.